Selecteer een pagina

Aanmelden op de Servicepagina

De scholen en docentenpagina’s en bestanden kunt u alleen zien na een succesvolle inlog.

Wanneer u toegang heeft tot de servicepagina is uw naam en emailadres geregistreerd door de beheerder. Vul uw emailadres in en controleer uw email. Nadat u op ” Send me the link” heeft geklikt, krijgt u een Email. Er komt ook een tekst op het scherm met “Please check…”.

In uw Emailbox komt een Email die bijna gelijk uitziet als hieronder.
Klik op de link “Login in” of kopieer de URL.

Daarna heeft u toegang tot het Dashboard.

De inhoud en indeling van het Dashboard kan anders zijn dan hierboven aangegeven.